Nieuws uit de regio

01-01-2021 - Heist-op-den-Berg

Heist Loopt Bergop

Heist Loopt en Zingt gaat ook in 2021 niet door, maar om het evenement levendig te houden hebben Gert Vercammen en Johan Cannaerts een nieuwe uitdaging bedacht: Heist Loopt Bergop. De helling naast het Torengebouw op het gouden kruispunt die uitkomt op het Kerkplein is 190 m lang en heeft op zijn steilste stuk een hellingsgraad van 16 %. Het stukje berghelling heet trouwens officieel ‘Bergop’.  De uitdaging bestaat er in om deze zo snel mogelijk op te lopen en het resultaat te delen op Facebook

“De eerste vaccinaties om het coronavirus klein te krijgen zijn een feit”, begint Gert Vercammen het verhaal “ En voorzichtig positief stellen we vast dat ook de besmettingscijfers bergafwaarts gaan. Wat zullen de komende maanden brengen? Kunnen we terugkeren naar het 'oude normaal' tijdens de zomermaanden? Jammer genoeg moeten ook wij het antwoord op deze vragen schuldig blijven. Maar stilstaan betekent voor Heist Loopt & Zingt zeker niet achteruitgaan. Het nieuwe jaar en de bijhorende goede voornemens zitten eraan te komen. En daarom hebben we voor jou een sportieve uitdaging bedacht: Heist Loopt Bergop!”

De officiële startlijn is onderaan de berg naast het Torengebouw aan de water. De eindmeet is het bord met de aankondiging van  aan de Zone 30 vlak bij het kerplein. Gert Vercammen en Toon Livens deden er 53 seconden over tijdens een promofilmpje op Facebook. Volg het voorbeeld van de sportievelingen in de Facebookvideo en wie weet kroon jij jezelf tot spurtkoning van de Heistse Berg? “Deel of bezorg ons een originele foto of video op FB / Heist loopt en Zingt  van jouw sportieve beklimming en blijf zo het Heist-Loopt-vuur mee brandend houden” vraagt Gert Vercammen. “Tot slot willen we ook alle sponsors, deelnemers, bezoekers en medewerkers van de voorbije edities nog een keertje bedanken. We hopen jullie allemaal gezond, wel en snel terug te zien!”

 

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Speciale promoties Check het hier