Nieuws uit de regio

07-09-2020 - Heist - Zonderschot

Arno komt naar Heist

Zwaneberg heeft een unieke manier gevonden om de coronamaatregelen toe te passen en toch mooie concerten te organiseren, met bovenendien de crème-de-la-crème van de Belgische muziekscene. Niemand minder dan Arno zal op 19 september afzakken naar Heist-op-den-Berg! Het concert zal plaatsvinden op de buitenpiste van manège De Cavalerie aan de Heuvelstraat in Heist-Zonderschot. Er zijn 2 concerten om 13.30 en om 18 u, allemaal volledig coronaproof.

Artiesten die hun zeventigste verjaardag vieren doen dat meestal door gezapig achterom te kijken. Mijmeren over wat voorgoed voorbij is. Maar Arno is geen doorsnee artiest. Bovendien heeft hij een hekel aan nostalgie. En dus bracht hij vorig jaar gewoon een nieuwe cd uit. Noem hem geen icoon op rust. Arno is springlevend, en houdt zich alleen met het hier en nu bezig. Trends? Hypes? Dat interesseert hem niet. Logisch, ook: hij heeft ze intussen allemaal overleefd.

‘Santeboutique’ (vrij vertaald: een verzameling met alles erop en eraan) dekt de lading helemaal. Door zijn veelzijdigheid, uiteraard. Want er is niemand die blues, chanson, rock en funk op zo’n unieke manier met elkaar versmelt. En toch slaagt Arno er nog steeds in te verrassen. Die stem blijft uiteraard herkenbaar uit de duizenden. Ruw en rauw als schuurpapier, tegelijk teder en vol mededogen. Arno is cool en kwetsbaar tegelijk. Hij plaatst kanttekeningen bij het veranderende politieke landschap, laat de hoogdagen van TC Matic herleven en illustreert tussendoor ook nog steeds hoe je hits moet schrijven ook al heeft hij op dat vlak niets meer te bewijzen. En net als je denkt dat je zijn nieuwe plaat helemaal doorgrond hebt, laat hij nog even horen hoe Jacques Brel zou klinken mocht Kraftwerk zijn band zijn geweest. Arno is dus weer helemaal zijn unieke zelf: compleet herkenbaar en toch totaal anders. Want Arno is op zijn sterkst wanneer hij gewoon zijn eigen verdomde goesting doet.

Op het buitenplein wordt een (coronaproof) zomerbar opgesteld, met tafels van 4 tot 6 personen.

Tafel 4 personen: € 180 - Tafel 6 personen: € 270

Tickets via www.zwaneberg.be

 

 

 

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier