Nieuws uit de regio

28-04-2020 - Heist-op-den-Berg

Winkelhier in Heist

Als op 11 mei de winkels hopelijk weer open gaan, wil Unizo Heist-op-den-Berg dat vooral de plaatselijke handelaars in het daglicht gezet worden. Daarom werd recent een Facebook-pagina ‘Winkelhier in Heist’ in het leven geroepen. Daarop vind u alle gegevens over de Heistse handelaars en hun manier om de consument in deze moeilijke tijden zo goed mogelijk te dienen.

UNIZO Heist-op-den-Berg roept de consument op om bewuster te kopen bij ondernemers uit onze gemeente met de campagne ‘Winkelhier’. “Op die manier willen we enerzijds zelfstandige ondernemers ondersteunen door hun troeven en meerwaarde in de verf te zetten”, aldus voorzitter Gert Vercammen.

Ze willen ook de consumenten bewustmaken van het belang van lokaal kopen:
- Onze ondernemingen creëren werkgelegenheid en zorgen voor lokale tewerkstelling.
- Lange, milieuonvriendelijke transporttrajecten en ook files worden vermeden.
- Door de financiële steun van onze ondernemers voor lokale initiatieven of verenigingen  krijgt de Heistse gemeenschap ook iets terug.

Winkelhier, bij de ondernemers van hier, bij de ondernemers van Heist-op-den-Berg.

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Speciale promoties Check het hier