Nieuws uit de regio

28-04-2020 - Heist-op-den-Berg

Winkelhier in Heist

Als op 11 mei de winkels hopelijk weer open gaan, wil Unizo Heist-op-den-Berg dat vooral de plaatselijke handelaars in het daglicht gezet worden. Daarom werd recent een Facebook-pagina ‘Winkelhier in Heist’ in het leven geroepen. Daarop vind u alle gegevens over de Heistse handelaars en hun manier om de consument in deze moeilijke tijden zo goed mogelijk te dienen.

UNIZO Heist-op-den-Berg roept de consument op om bewuster te kopen bij ondernemers uit onze gemeente met de campagne ‘Winkelhier’. “Op die manier willen we enerzijds zelfstandige ondernemers ondersteunen door hun troeven en meerwaarde in de verf te zetten”, aldus voorzitter Gert Vercammen.

Ze willen ook de consumenten bewustmaken van het belang van lokaal kopen:
- Onze ondernemingen creëren werkgelegenheid en zorgen voor lokale tewerkstelling.
- Lange, milieuonvriendelijke transporttrajecten en ook files worden vermeden.
- Door de financiële steun van onze ondernemers voor lokale initiatieven of verenigingen  krijgt de Heistse gemeenschap ook iets terug.

Winkelhier, bij de ondernemers van hier, bij de ondernemers van Heist-op-den-Berg.

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier