Nieuws uit de regio

21-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Heist klapte voor de zorg

De nationale oproep om op het middaguur overal spontaan te klappen voor de mensen in de zorg, werd in Heist-centrum vrij goed onthaald.  Ook hingen er hier en daar witte lakens uit het raam als steunbetuiging aan diegenen die zich in deze moeilijke tijden inzetten voor de bevolking. 

In de Eugeen Woutersstraat kwam het applaus stipt om 12 uur op gang door enkele enthousiastelingen, hetgeen dan navolging kreeg op verschillende balkons in de straat.

In de Heistse winkels is de rust weergekeerd en zijn de rekken voor het grootste deel aangevuld.  In de winkel die door de redactie van C-life werd bezocht, was er wel nog geen toiletpapier en halfvolle melk beschikbaar, maar die zouden vandaag of morgen nog aangevuld worden.

De politiezone Heist houdt het samenscholingsverbod goed in de gaten en moest toch al een aantal overtredingen vaststellen:  in de Dorpsstraat (Booischot), Oude- Liersebaan (Heist-Centrum) Boonmarkt (Hallaar), Hoge Brugstraat (Heist-Centrum) en Kapelaan Francklaan (Pijpelheide)

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier