Nieuws uit de regio

21-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Heist klapte voor de zorg

De nationale oproep om op het middaguur overal spontaan te klappen voor de mensen in de zorg, werd in Heist-centrum vrij goed onthaald.  Ook hingen er hier en daar witte lakens uit het raam als steunbetuiging aan diegenen die zich in deze moeilijke tijden inzetten voor de bevolking. 

In de Eugeen Woutersstraat kwam het applaus stipt om 12 uur op gang door enkele enthousiastelingen, hetgeen dan navolging kreeg op verschillende balkons in de straat.

In de Heistse winkels is de rust weergekeerd en zijn de rekken voor het grootste deel aangevuld.  In de winkel die door de redactie van C-life werd bezocht, was er wel nog geen toiletpapier en halfvolle melk beschikbaar, maar die zouden vandaag of morgen nog aangevuld worden.

De politiezone Heist houdt het samenscholingsverbod goed in de gaten en moest toch al een aantal overtredingen vaststellen:  in de Dorpsstraat (Booischot), Oude- Liersebaan (Heist-Centrum) Boonmarkt (Hallaar), Hoge Brugstraat (Heist-Centrum) en Kapelaan Francklaan (Pijpelheide)

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier