Nieuws uit de regio

19-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Lokale oproep voor mondmaskers

Eén van de belangrijkste beschermingsmiddelen tegen het coronavirus zijn de mondmaskers. Een   lokaal woonzorgcentrum en de thuisdiensten dreigen geconfronteerd te worden met een tekort aan mondmaskers. Onder meer de zelfstandigenvereniging Unizo doet onder zijn leden een oproep om maskers te verzamelen.  Die worden niet alleen in medische toestanden gebruikt, maar zijn in de industrie ook dikwijls van toepassing in stoffige omstandigheden of bij de  verwerking van giftige of kankerverwekkende materialen. Daarom de oproep van Unizo Heist-op-den-Berg: Zijn er misschien bedrijven die hulp kunnen bieden. Alvast zeer veel dank bij voorbaat! “Misschien is er wel een bedrijf dat er ergens 500 in de kast heeft liggen, maar waarvan de werknemers nu thuis zitten”, vraagt Unizovoorzitter Gert Vercammen zich af.  Alle mondmaskers mogen binnengebracht worden op het onthaal van het gemeentehuis (Kerkplein 17) of de OCMW-site (Stationsstraat 2).

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier