Nieuws uit de regio

19-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Lokale oproep voor mondmaskers

Eén van de belangrijkste beschermingsmiddelen tegen het coronavirus zijn de mondmaskers. Een   lokaal woonzorgcentrum en de thuisdiensten dreigen geconfronteerd te worden met een tekort aan mondmaskers. Onder meer de zelfstandigenvereniging Unizo doet onder zijn leden een oproep om maskers te verzamelen.  Die worden niet alleen in medische toestanden gebruikt, maar zijn in de industrie ook dikwijls van toepassing in stoffige omstandigheden of bij de  verwerking van giftige of kankerverwekkende materialen. Daarom de oproep van Unizo Heist-op-den-Berg: Zijn er misschien bedrijven die hulp kunnen bieden. Alvast zeer veel dank bij voorbaat! “Misschien is er wel een bedrijf dat er ergens 500 in de kast heeft liggen, maar waarvan de werknemers nu thuis zitten”, vraagt Unizovoorzitter Gert Vercammen zich af.  Alle mondmaskers mogen binnengebracht worden op het onthaal van het gemeentehuis (Kerkplein 17) of de OCMW-site (Stationsstraat 2).

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier