Nieuws uit de regio

19-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Lokale oproep voor mondmaskers

Eén van de belangrijkste beschermingsmiddelen tegen het coronavirus zijn de mondmaskers. Een   lokaal woonzorgcentrum en de thuisdiensten dreigen geconfronteerd te worden met een tekort aan mondmaskers. Onder meer de zelfstandigenvereniging Unizo doet onder zijn leden een oproep om maskers te verzamelen.  Die worden niet alleen in medische toestanden gebruikt, maar zijn in de industrie ook dikwijls van toepassing in stoffige omstandigheden of bij de  verwerking van giftige of kankerverwekkende materialen. Daarom de oproep van Unizo Heist-op-den-Berg: Zijn er misschien bedrijven die hulp kunnen bieden. Alvast zeer veel dank bij voorbaat! “Misschien is er wel een bedrijf dat er ergens 500 in de kast heeft liggen, maar waarvan de werknemers nu thuis zitten”, vraagt Unizovoorzitter Gert Vercammen zich af.  Alle mondmaskers mogen binnengebracht worden op het onthaal van het gemeentehuis (Kerkplein 17) of de OCMW-site (Stationsstraat 2).

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier