Nieuws uit de regio

05-03-2020 - Putte

Putse zanger elke dag op tv

De voorbije weken beleefde de Putse charmezanger Rudolf Stevens harde, intense tegenslagen. Op korte tijd overleden zowel zijn broer Wies als zijn vrouw Liliane, die al jarenlang zijn steun en toeverlaat was. Bovendien heeft hij net zijn nieuwe single ‘Onbereikbaar’ uit en is hij vanaf 9 maart een week lang dagelijks te zien in het programma ‘Iedereen Beroemd’ op Eén. Geen wonder dat hij in een carrousel van gevoelens is terecht gekomen.

Een maand geleden nam Rudolf nog een reeks nieuwe liedjes op waaruit hij een nieuwe single zou kiezen, maar het was zijn vrouw die de knoop doorhakte, omdat zij het liedje ‘Onbereikbaar’ het allermooiste vond en vlak voor haar overlijden de wens uitte dat hij dit zo snel mogelijk zou uitbrengen. “Het is dan ook als eerbetoon aan haar dat ik dit liedje nu uitbreng als nieuwe single”, zegt een geëmotioneerde Rudolf.

Rudolf Stevens werd als Rudolf Van Den Broeck geboren op 18 juli 1961 in Heist-op-den-Berg. De blinde zanger was gehuwd met Liliane Keuleers en woont in Putte. Hij startte zijn muzikale carrière in 1984 met gastoptredens bij diverse orkesten, waaronder het orkest van Bobby Prins. Zijn artiestennaam "Stevens" haalde hij van de Britse rock 'n' roll-zanger Shakin' Stevens. Meer dan 30 jaar geleden scoorde de Puttenaar een hitje met ‘Back to Mexico’.

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier