Nieuws uit de regio

01-09-2019 - Heist-op-den-Berg

A cupcake a day ...

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag en om dat extra in de kijker te zetten wordt in september de vierde editie van de cupcakemaand georganiseerd die dit jaar omgedoopt werd tot cupcake-muffin maand. Piet Huysentruyt en Kathleen Aerts zetten mee hun schouders onder dit ludieke, toffe en lekkere project. Het doel? Samen gaan voor een wereld zonder Alzheimer.

Stichting Alzheimer Onderzoek
Wat loopt er mis in de hersenen van mensen met Alzheimer of een andere vorm van dementie? Hoe komt het dat er nog steeds geen medicijn is en hoe kunnen we dat veranderen? Stichting Alzheimer Onderzoek doet al jaren inspanningen om het Alzheimeronderzoek in België te financieren. Alzheimer kan iedereen overkomen, ook jonge mensen. Vandaar in september de warme oproep om aan het bakken te slaan!

  • Bak leuke, mooie maar vooral lekkere cupcakes en muffins en geniet (samen) van deze toffe activiteit
  • Verkoop jullie creaties voor het goede doel: het alzheimeronderzoek
  • Stort de opbrengst op BE83 0017 5620 5915

U bakt toch ook mee?

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier