Nieuws uit de regio

14-06-2019 - Heist-op-den-Berg

Nieuw partnership voor Heylen Vastgoed Heistse Pijl

Heylen Vastgoed Heistse Pijl en Groep VDH Mercedes-Benz hebben een partnership gesloten voor de komende drie jaar. "De ambities van groep VDH passen perfect bij die van onze koers en daarnaast zetten ze, net als de organisatie, sterk in op de Kempische regio," vertelt koersdirecteur Dieter Clerx.

15 wagens van de Groep VDH Mercedes-Benz rijden zaterdag 22 juni mee in de karavaan van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl. 11 van die wagens worden voorzien voorde organisatie, de overige vier worden exclusief voor de VIP's van de koers voorbehouden. Die VIP's zullen rondgereden worden in de populairste monovolume van Mercedes-Benz, de V-klasse, die recent een facelift onderging met als belangrijkste verandering de milieuvriendelijkere motoren. Ook in de toekomst zat men bij Mercedes sterk blijven inzetten op hybride mdoellen. Volgende maand wordt de eVito gelanceerd en op het einde van het jaar wordt een volledig elektrische wagen verwacht.

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier