Nieuws uit de regio

08-06-2019 - Putte

Putse feesten: gejaagd door de wind

Door de aangekondigde wind wordt het programma van de Putse Feesten van 8 en 9 juni hertekend. Door een besluit van burgemeester Gysbrechts is er op zaterdag geen animatie op het hoofdpodium. De Romeo’s verhuizen naar zondag en enkele andere attracties worden geschrapt.

Naar aanleiding van de voorspelde rukwinden (code geel WIND is van kracht in het hele binnenland tot 17 uur op zaterdag 8 juni 2019) is er een besluit van de burgemeester opgesteld waarin een verbod is opgelegd voor deze periode tot het opstellen van tenten en structuren die niet bestand zijn tegen felle windbelastingen (90 km/u).De programmatie van de festiviteiten is door de Putse middenstand, in samenspraak met het gemeentebestuur  aangepast. Handelaars en horeca verwelkomen bezoekers uiteraard van harte in hun winkels en zaken.

Voor zondag 9 juni is de planning van het podium herbekeken en de Romeo’s zullen om 14 uur van de party zijn:

13u30     Clown Pleks

14u00     De Romeo’s

15u30     Kids on the dancefloor

17u00     Laura Omloop  

18u00     Maarten Van Coillie

19u00     Pino Baresi

20u00     Dj Milano

Putte Gooit met Marcske van de Kampioenen, Les Copines en Coco Jr & The All Stars, voorzien voor zaterdag, zullen dus voor een andere keer zijn.

 

 

 

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier