Nieuws uit de regio

08-06-2019 - Putte

Putse feesten: gejaagd door de wind

Door de aangekondigde wind wordt het programma van de Putse Feesten van 8 en 9 juni hertekend. Door een besluit van burgemeester Gysbrechts is er op zaterdag geen animatie op het hoofdpodium. De Romeo’s verhuizen naar zondag en enkele andere attracties worden geschrapt.

Naar aanleiding van de voorspelde rukwinden (code geel WIND is van kracht in het hele binnenland tot 17 uur op zaterdag 8 juni 2019) is er een besluit van de burgemeester opgesteld waarin een verbod is opgelegd voor deze periode tot het opstellen van tenten en structuren die niet bestand zijn tegen felle windbelastingen (90 km/u).De programmatie van de festiviteiten is door de Putse middenstand, in samenspraak met het gemeentebestuur  aangepast. Handelaars en horeca verwelkomen bezoekers uiteraard van harte in hun winkels en zaken.

Voor zondag 9 juni is de planning van het podium herbekeken en de Romeo’s zullen om 14 uur van de party zijn:

13u30     Clown Pleks

14u00     De Romeo’s

15u30     Kids on the dancefloor

17u00     Laura Omloop  

18u00     Maarten Van Coillie

19u00     Pino Baresi

20u00     Dj Milano

Putte Gooit met Marcske van de Kampioenen, Les Copines en Coco Jr & The All Stars, voorzien voor zaterdag, zullen dus voor een andere keer zijn.

 

 

 

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier