Nieuws uit de regio

25-05-2019 - Hallaar

Averegtenjogging trapt ‘Rondom Netedal’ van start

Dank zij een schitterende lenteavond in de Spekstraat te Hallaar, was de editie 2019  Averegtenjogging van de Berglopers een mooi succes. Meer dan 700 atleten en nog een hondertal kinderen en G-atleten kwamen aan de start van de eerste manche van Rondom Netedal.

De Averegtenjogging kent een steeds groter wordende uitstraling met deelnemers uit de ganse provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant tot zelfs uit Knokke-Heist.  Die komen ongetwijfeld deels voor het schitterende parcours door het Averegtendomein en het bos tussen Langendijk en L. Carréstraat.

Vooral de 5 km was succesvol met niet minder dan 402 deelnemers waarvan Wesley Van de Gaer uit Averbode de snelste was voor Senne Van den Schoor en Greg Van der Sande. Bij de dames was de eerste plaats voor Els Rens, de voormalige Belgisch kampioene op 10.000 m en deelneemster aan de Olympische marathon in Rio.

Op 10 km (eigenlijk maar 9200 m) kwam Glen Leys als eerste over de streep voor Michael Vermeylen en Jonas Bellekens. Hier was de eerste dame Maria Vranckx (+ 55 jaar!) uit Herenthout.

De 16 km (eigenlijk maar 15.400 m) werd met niet één maar 3 straten voorspong gewonnen door Kristof Nackaerts uit Lier  die meer dan 5 minuten voorsprong had op Chris Wouters en voormalig wielrenner Evert Verbist. Een opvallende prestatie van thuisloper Sil Wouters uit Hallaar die als eerste niet-aangeslotene bij een atletiekclub 6de werd. Hier was de eerste vrouw Sofie Fierens uit Aarschot.

De eerstvolgende jogging in het Rondom Netedal criterium is de Uyleloop te Schriek op 8 juni, een nieuwe wedstrijd ter gelegenheid van de Uylefeesten. Wie aan minstens 5 van de 8 Heistse joggings deelneemt krijgt een geschenkcheque van 10 euro van de gemeente Heist. www.rondomnetedal.be

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier