Nieuws uit de regio

25-04-2019 - Heist-op-den-Berg

Somedi kiest voor de Renaults van Garage Meulders

Bij garage Meulders aan de Mechelbaan te Putte mochten zaakvoerders Patrick en Marc Meulders aan directeur Chris Renap van Somedi de sleutels overhandigen van een eerste reeks nieuwe Renaults die het medisch laboratorium aanschafte. Somedi heeft een vloot van 13 wagens die gebruikt worden om overal medische stalen op te halen die in het labo worden onderzocht.

Somedi koos, na onderzoek tussen vier verschillende merken, uitdrukkelijk voor de Renault Grand Scenic Blue DCI 1500. “Wij kozen voor deze wagen om verschillende redenen”, aldus Chris Renap. “In de eerste plaats waren wij op zoek naar een veilige wagen met een ruim comfort voor onze chauffeurs, vooral omdat zij gemiddeld een stuk boven de 50.000 km per jaar afleggen. Bovendien moest de wagen voldoende ruimte bieden om al het medisch materiaal mee te vervoeren”. Omdat die wagens op 5 jaar tussen de 250.000 en 300.000 km afleggen, adviseerde Garage Meulders om de dieselversie te nemen. “Die is nog steeds een stuk zuiniger dan zijn benzine-collega, wat de licht hogere inschrijvingstaks ruimschoots compenseert”, aldus de Patrick en Marc Meulders die bijzonder fier zijn op de samenwerking met Somedi. Ook de aanwezige chauffeurs die al onmiddellijk met hun nieuw voertuig mochten vertrekken, waren in de wolken met hun nieuwe Renault Grand Scenic.

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier