Agenda activiteiten

Zondag 26 januari 2020 t.e.m. zondag 09 februari 2020

Het VMT brengt 'Het land van de glimlach'

In Cultuurcentrum Zwaneberg kan je van eind januari tot begin februari terecht voor het Vlaams Muziektheater die dan 'Het Land van de Glimlach' opvoert, de succesoperette van Franz Lehár. Lisa, de dochter uit een adellijke Weense familie, wordt verliefd op de Chines prins Sou Chong en verlaat Wenen om hem te volgen naar China. Daar worden beiden zich bewust van de onverenigbaarheid van hun karakters en de onoverkomelijke verschillen tussen de westerse en oosterse cultuur. Die tegenstellingen leiden tot een bitter conflict en het tragische einde van hun liefdesverhaal. Lisa's exotische droom vervliegt, en verteerd door heimwee naar haar vroegere leventje, keert ze ontgoocheld terug naar haar mooie blauwe Donau. De prins blijft alleen achter en tracht zijn pijn te lenigen met een 'Immer nur lächeln', zoals de Chinese gewoonte het volgens het toenmalige clichébeeld voorschreef, altijd maar lachen of glimlachen, wat er in het leven ook moge gebeuren. Andere onverwoestbare aria's uit deze operette zijn 'Meine Liebe, deine Liebe, die sind beide gleich' en 'Dein ist mein ganzes Herz'!

  • Zaterdag 25 januari, 20u
  • Zondag 26 januari, 15u
  • Vrijdag 31 januari, 20u
  • Zaterdag 1 februari, 15u & 20u
  • Zondag 2 februari, 17u30
  • Vrijdag 7 februari, 20u
  • Zaterdag 8 februari, 15u & 20u
  • Zondag 9 februari, 15u

Tickets:
www.webticketing.eu of 015 48 10 60 (ma, di, wo van 18u - 20u & za van 10u - 12u) of het loket van CC Zwaneberg.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier