Agenda activiteiten

Zondag 26 januari 2020 t.e.m. zondag 09 februari 2020

Het VMT brengt 'Het land van de glimlach'

In Cultuurcentrum Zwaneberg kan je van eind januari tot begin februari terecht voor het Vlaams Muziektheater die dan 'Het Land van de Glimlach' opvoert, de succesoperette van Franz Lehár. Lisa, de dochter uit een adellijke Weense familie, wordt verliefd op de Chines prins Sou Chong en verlaat Wenen om hem te volgen naar China. Daar worden beiden zich bewust van de onverenigbaarheid van hun karakters en de onoverkomelijke verschillen tussen de westerse en oosterse cultuur. Die tegenstellingen leiden tot een bitter conflict en het tragische einde van hun liefdesverhaal. Lisa's exotische droom vervliegt, en verteerd door heimwee naar haar vroegere leventje, keert ze ontgoocheld terug naar haar mooie blauwe Donau. De prins blijft alleen achter en tracht zijn pijn te lenigen met een 'Immer nur lächeln', zoals de Chinese gewoonte het volgens het toenmalige clichébeeld voorschreef, altijd maar lachen of glimlachen, wat er in het leven ook moge gebeuren. Andere onverwoestbare aria's uit deze operette zijn 'Meine Liebe, deine Liebe, die sind beide gleich' en 'Dein ist mein ganzes Herz'!

  • Zaterdag 25 januari, 20u
  • Zondag 26 januari, 15u
  • Vrijdag 31 januari, 20u
  • Zaterdag 1 februari, 15u & 20u
  • Zondag 2 februari, 17u30
  • Vrijdag 7 februari, 20u
  • Zaterdag 8 februari, 15u & 20u
  • Zondag 9 februari, 15u

Tickets:
www.webticketing.eu of 015 48 10 60 (ma, di, wo van 18u - 20u & za van 10u - 12u) of het loket van CC Zwaneberg.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier