Agenda activiteiten

Woensdag 14 augustus 2019

Zomerterras: Triplex en Discobaar Volle Petrol

Tijdens de zomermaanden gaan de zomerterrassen weer door in Putte met muziek, ambiance, frisse zomercocktails en lekkere hapjes.
De reeks zomerterrassen wordt in schoonheid afsluiten in Beerzel op woensdag 14 augustus vanaf 20u. De leden van Triplex brengen hier akoestische covers van werkelijk vanalles. Nadien is er nog een afterparty met Discobaar Volle Petrol.

Locatie

Buitenschoolse Kinderopvang De Cacetoe - Borgstraat 52 - 2580 Beerzel

Organisatie

Gemeente Putte
Ann Olbrechts
T. 015 76 78 83
info@putte.be
www.putte.be

Meer over deze organisator

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier