Agenda activiteiten

Donderdag 15 augustus 2019

Avondopening water- en uitkijktoren

De uitkijkgaanderij van de watertoren biedt een prachtig uitzicht, ook 's avonds en daar kan je tweemaal per jaar van gaan genieten.
Bij avond kan je vaststellen hoe de zon langzaam ondergaat en de verlichting het landschap een totaal ander uitzicht geeft. In het feeërieke beeld van duizenden lichtjes ontdek je heel wat: grote verkeerswegen, stads- en dorpskernen en industriegebieden. Bij goede weersomstandigheden zie je de verlichting van de landingsbaan van Zaventem en met een beetje geluk en een verrekijker kan je ook de bollen van het Atomium waarnemen.

Kom dus zeker een kijkje nemen op donderdag 15 augustus 2019 tussen 20 en 23u in de Heistse water- en uitkijktoren.
Volwassenen betalen 2 euro, kinderen (- 12 jr.) en groepen van minstens 15 personen betalen 1 euro. De allerkleinsten (- 6 jr.) mogen gratis binnen.

Locatie

Water- en uitkijktoren - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Toerisme Heist-op-den-Berg
T. 015 25 15 82
toerisme@heist-op-den-berg.be
www.heist-op-den-berg.be/toerisme

Meer over deze organisator

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier