Agenda activiteiten

Vrijdag 24 juni 2022 t.e.m. zondag 26 juni 2022

Braderij in Heist-centrum

Het is weer die tijd van het jaar, na twee jaar zonder kan hét feestweekend van het jaar weer plaatsvinden! De Heistse braderij! Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni vind je in de Bergstraat weer een bonte mix van handelaars, verenigingen en kermiskramers die alles in het werk stellen om er een heus feestweekend van het maken. Dat de braderij een succesformule is, bewijzen de duizenden bezoekers die elk jaar afzakken naar het Heistse centrum. Ben jij er ook bij dit jaar?

Locatie

Bergstraat en Heist-Centrum - Bergstraat - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Bergstraatcomité
Peter Van de Nouweland
T. 0472 93 15 95
peter.vdn4@gmail.com
www.bergstraat.be

Meer over deze handelaar

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Toekan Records

Vinyl & CD, drankjes en gebak

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier