Agenda activiteiten

Zaterdag 11 december 2021 t.e.m. zondag 02 januari 2022

Sfeerweekends in Heist-centrum

De sfeerweekends zijn het perfecte moment om te genieten van alles wat met de eindejaarsperiode te maken heeft. Kerstbomen met daaronder stapels cadeautjes, feërieke verlichting, lekker eten en glühwein: allemaal ingrediënten voor geweldige feestdagen. Wedden dat de cadeautjesjacht in Heist-centrum dit jaar ook extra gezellig wordt? Sfeervolle muziek, kerstverlichting in de straten, ... De eindejaarssfeer zal weer op alle vlakken te proeven zijn. Winter in Heist loopt dit jaar van zaterdag 11 december t.e.m. zondag 2 januari. Op zondag 19 december is de Bergstraat autovrij, zal er heel wat sfeervolle animatie zijn, komt de Kerstman op bezoek en zijn er dansdemo's van Dansstudio Kick-iT.

Sfeerweekends en open zondagen!

  • 11 - 12 december
  • 18 - 19 december
  • zo. 26 december
  • zo. 2 januari

Locatie

Bergstraat en Heist-Centrum - Bergstraat - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Bergstraatcomité
Peter Van de Nouweland
T. 0472 93 15 95
peter.vdn4@gmail.com
www.bergstraat.be

Meer over deze handelaar

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier