Agenda activiteiten

Zaterdag 15 mei 2021 t.e.m. woensdag 15 september 2021

Zomerzoektocht Pasar Tremelo-Baal

Pasar Tremelo-Baal organiseert van 15 mei tot 15 september 2021 een zomerzoektocht, waaraan tal van mooie prijzen verbonden zijn.

De deelnemers maken via gewone vragen en fotovragen kennis met de mooiste plekjes uit Tremelo, Baal en Grootlo. De zoektocht is beschreven als een fietstocht, maar niets belet je om het traject (of delen ervan) te voet af te leggen. De beschrijving vertrekt aan de kerk van Baal. Aangezien het parcours lusvormig is, is het ook mogelijk de tocht elders aan te vatten. De afstand bedraagt ca. 20 km.

Deelnemingsformulieren kosten 5 euro en zijn te verkrijgen bij

  • Buurtwinkel Luc, Baalsebaan 324, Baal
  • De Loft - Press & Bookshop, Grote Bollostraat 2, Tremelo
  • Bakkerij Hermans, Kapelstraat 67, 2223 Grootlo

Aan de zoektocht zijn talrijke mooie prijzen verbonden. Voor de prijzenpot kon Pasar rekenen op de medewerking van een twintigtal handelaars uit Tremelo en Baal. Alle prijzen zijn waardebonnen van lokale handelaars (t.w.v. 1.200 euro). De prijsuitreiking heeft plaats op vrijdag 1 oktober 2021 om 19.00 u in de zaal van Café Raadshuis, Werchtersebaan 2, 3120 Tremelo. Het verloop van de prijsuitreiking is afhankelijk van de coronamaatregelen die op dat moment zullen gelden. De winnaars worden tijdig op de hoogte gebracht.

Meer informatie: Rudi Vandessel, 0497 90 04 63

Locatie

Baal centrum - Pastoriestraat z/n - 3128 Baal

Organisatie

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier