Agenda activiteiten

Woensdag 31 maart 2021

Infosessie autodelen

Wist je dat een gemiddelde personenauto in ons land 95% van de tijd stil staat, dat hij een enorm stuk uit je maandbudget weghaalt en dat jongeren in ons land steeds minder en steeds later hun rijbewijs halen? Een eigen auto voor de deur lijkt zo vanzelfsprekend maar misschien kan je het wel met eentje minder of zelfs zonder doen. Heel wat van onze verplaatsingen kunnen we immers met het openbaar vervoer doen en er zijn ook heel wat mogelijkheden voor autodelen.

Wil je er graag meer overweten? Op woensdag 31 maart om 20 uur, organiseert de organisatie 'Duurzame Heistenaar' een online infosessie rond autodelen. Alle info op www.duurzameheistenaars.be

Locatie

- -

Organisatie

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier