Agenda activiteiten

Zaterdag 07 maart 2020 t.e.m. zaterdag 14 maart 2020

Booischot speelt Toneel: Aardbei of Chocolat

Al meer dan 30 jaar speelt het Booischotse toneelgezelschap toneel en dat is dit jaar niet anders. Begin maart kan je gaan kijken naar 'aardbei of chocolat', een komedie van Peter Kremel in een regie van Johan Wouters. De voorstellingen gaan door op 7, 8, 10, 13 en 14 maart, telkens om 20u in de parochiezaal van Booischot.

Tickets: € 9 bij verzekeringen PDH Groep (0477 56 44 35)

Locatie

Parochiezaal Booischot - Ter Laken 4 - 2221 Booischot

Organisatie

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier