Agenda activiteiten

Zaterdag 07 maart 2020 t.e.m. zondag 08 maart 2020

Fotosalon Amfograf

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart organiseert de Itegemse fotoclub Amfograf haar 24ste fotosalon. Je kan op zaterdag van 14 tot 22 uur en zondag van 10 tot 19 uur een kijkje gaan nemen. De inkom is gratis en er is een doorlopende digitale vertoning.

Locatie

Parochiezaal Itegem - Schoolstraat 28 - 2222 Itegem

Organisatie

Fotoclub Amfograf
info@amfograf.be
www.amfograf.be

Meer over deze vereniging

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier