Agenda activiteiten

Vrijdag 17 januari 2020

Neos Heist neemt je mee achter de schermen van het Vaticaan

Neos Heist organiseert op vrijdag 17 januari 2020 (14u30) een voordracht door Tom Zwaenepoel, doctor in de Germaanse talen, die je meeneemt achter de schermen van het Vaticaan. In welke mate is paus Franciscus en 'revolutionaire' paus? Je krijgt bovendien een overzicht van de belangrijkste gebouwen: de vier hoofdbasilieken, de Vaticaanse musea en tuinen, de Sixtijnse Kapel en het apostolisch paleis.
Deze lezing gaat door in de Sporthal van Heist-op-den-Berg.

Inkom: € 10 / € 8 voor Neos-leden (taart en koffie inbegrepen)

Locatie

de Sporthal - Lostraat 48A - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Neos
Ludo Wuyts
T. 015 24 64 45
neos-heist@hotmail.com
www.neosvzw.be/heistopdenberg

Meer over deze vereniging

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier