Agenda activiteiten

Vrijdag 17 januari 2020

Neos Heist neemt je mee achter de schermen van het Vaticaan

Neos Heist organiseert op vrijdag 17 januari 2020 (14u30) een voordracht door Tom Zwaenepoel, doctor in de Germaanse talen, die je meeneemt achter de schermen van het Vaticaan. In welke mate is paus Franciscus en 'revolutionaire' paus? Je krijgt bovendien een overzicht van de belangrijkste gebouwen: de vier hoofdbasilieken, de Vaticaanse musea en tuinen, de Sixtijnse Kapel en het apostolisch paleis.
Deze lezing gaat door in de Sporthal van Heist-op-den-Berg.

Inkom: € 10 / € 8 voor Neos-leden (taart en koffie inbegrepen)

Locatie

de Sporthal - Lostraat 48A - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Neos
Ludo Wuyts
T. 015 24 64 45
neos-heist@hotmail.com
www.neosvzw.be/heistopdenberg

Meer over deze vereniging

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier