Agenda activiteiten

Zaterdag 09 november 2019 t.e.m. zondag 10 november 2019

Gympies-Gymnovacup

Vzw de Gympies uit Keerbergen organiseert voor de 10de keer de Gymnovacup, een internationale gymnastiekwedstrijd voor meisjes. Op zaterdag 9 en zondag 10 november kan je in de sporthal van Keerbergen terecht voor heel wat turntalent. Er zijn verschillende wedstrijd in meerdere leeftijdscategorieën met meer dan 70 deelnemers uit maar liefst 10 landen.

Tickets: € 6 voor een dag / € 10 voor het weekend

Meer info: www.gymnovacup.be

Locatie

Sporthal Keerbergen - Putsebaan 103 - 3140 Keerbergen

Organisatie

De Gympies
T. 015 55 59 61
info@gympies.be
www.gympies.be

Meer over deze vereniging

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier