Agenda activiteiten

Zaterdag 09 november 2019 t.e.m. zondag 10 november 2019

Gympies-Gymnovacup

Vzw de Gympies uit Keerbergen organiseert voor de 10de keer de Gymnovacup, een internationale gymnastiekwedstrijd voor meisjes. Op zaterdag 9 en zondag 10 november kan je in de sporthal van Keerbergen terecht voor heel wat turntalent. Er zijn verschillende wedstrijd in meerdere leeftijdscategorieën met meer dan 70 deelnemers uit maar liefst 10 landen.

Tickets: € 6 voor een dag / € 10 voor het weekend

Meer info: www.gymnovacup.be

Locatie

Sporthal Keerbergen - Putsebaan 103 - 3140 Keerbergen

Organisatie

De Gympies
T. 015 55 59 61
info@gympies.be
www.gympies.be

Meer over deze vereniging

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier