Agenda activiteiten

Woensdag 16 oktober 2019

Wereldverzetdag tegen Armoede: Film 'Shoplifters'

In het kader van Wereldverzetdag tegen Armoede speelt op woensdag 16 oktober (15u en 20u) de film 'Shoplifters' in CC Zwaneberg.
Na een van hun winkeldiefstallen komen Osamu en zijn zoon een klein meisje tegen in de vrieskou. Eerst aarzelt Osamu's vrouw om voor haar te zorgen, totdat ze hoort over de ontberingen waarmee ze te maken had. Hoewel het gezin arm is en nauwelijks genoeg geld verdient om te overleven, lijken ze gelukkig samen te leven totdat een onvoorzien voorval verborgen geheimen onthult.

Tickets: € 5 (vriendenprijs € 4,50)

I.s.m. vzw Den Draai en OCMW Heist-op-den-Berg

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

NoƩmie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier