Agenda activiteiten

Zondag 20 oktober 2019

11de KVLV Gezinswandeling met brunch

Op zondag 20 oktober is er de 11de KVLV gezinswandeling met brunch. Wandelen langs een bewegwijzerd parcours, genieten van de herfstkleuren en de natuur in Westmeerbeek, daarna nog een uitgebreide lekkere brunch … pure ontspanning! Een aanrader voor een leuke zondagmorgen met familie en vrienden. Je hoeft echt geen lid te zijn om deel te nemen. Wil je alleen maar komen genieten van de lekkere brunch, dat kan ook. (graag melden bij de inschrijving) Iedereen is welkom!!

Startplaats: Gemeenschapscentrum Westmeerbeek (Monseigneur Raeymaekersstraat 11 - 2235 Westmeerbeek (Hulshout))
Vertrek: vanaf 9.30u tot 11.00u Afstand: keuze tussen ± 5 km of ± 8 km
Brunchbuffet: vanaf 10.30u
Deelnameprijs: € 15 p.p. voor KVLV leden en inwonende gezinsleden € 20 p.p. voor niet-leden € 10 p.p. voor kinderen tussen 6 en 12 jaar Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar Inschrijven kan tot uiterlijk 10 oktober via e-mail: jeannine.bellekens@gmail.com Info: 015/ 24 77 12 of 015/ 24 75 88 Alleen leden KVLV en gezinsleden zijn verzekerd.

Locatie

Gemeenschapscentrum IJzermael - Monseigneur Raeymaekersstraat 4 - 18 - 2235 Westmeerbeek

Organisatie

KVLV Heist-op-den-Berg
Jeannine Bellekens
T. 015 24 77 12
jeannine.bellekens@gmail.com
www.kvlv-heistcentrum.be

Meer over deze vereniging

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier