Agenda activiteiten

Zondag 20 oktober 2019

11de KVLV Gezinswandeling met brunch

Op zondag 20 oktober is er de 11de KVLV gezinswandeling met brunch. Wandelen langs een bewegwijzerd parcours, genieten van de herfstkleuren en de natuur in Westmeerbeek, daarna nog een uitgebreide lekkere brunch … pure ontspanning! Een aanrader voor een leuke zondagmorgen met familie en vrienden. Je hoeft echt geen lid te zijn om deel te nemen. Wil je alleen maar komen genieten van de lekkere brunch, dat kan ook. (graag melden bij de inschrijving) Iedereen is welkom!!

Startplaats: Gemeenschapscentrum Westmeerbeek (Monseigneur Raeymaekersstraat 11 - 2235 Westmeerbeek (Hulshout))
Vertrek: vanaf 9.30u tot 11.00u Afstand: keuze tussen ± 5 km of ± 8 km
Brunchbuffet: vanaf 10.30u
Deelnameprijs: € 15 p.p. voor KVLV leden en inwonende gezinsleden € 20 p.p. voor niet-leden € 10 p.p. voor kinderen tussen 6 en 12 jaar Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar Inschrijven kan tot uiterlijk 10 oktober via e-mail: jeannine.bellekens@gmail.com Info: 015/ 24 77 12 of 015/ 24 75 88 Alleen leden KVLV en gezinsleden zijn verzekerd.

Locatie

Gemeenschapscentrum IJzermael - Monseigneur Raeymaekersstraat 4 - 18 - 2235 Westmeerbeek

Organisatie

KVLV Heist-op-den-Berg
Jeannine Bellekens
T. 015 24 77 12
jeannine.bellekens@gmail.com
www.kvlv-heistcentrum.be

Meer over deze vereniging

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier