Agenda activiteiten

Zaterdag 26 oktober 2019 t.e.m. zaterdag 02 november 2019

"Camembert de eerste"

In het herfstverlof brengen we weer een toneelvoorstelling voor kinderen op de planken. Het verhaal gaat over een knotsgekke koninklijke familie, met een rotverwende prins Camembert!.... Plezier in de zaal verzekerd!!!

Kroonprins Camembert is rotverwend en nooit content. Zijn ouders, koning Pomerol en zijn gemalin koningin Chablis zijn hopeloos op zoek naar een gepast cadeau. Ten einde raad besluit de regering de raad van het volk in te roepen...

Speeldata:

  • zaterdag 26/10 (15u)
  • zondag 27/10 (15u)
  • dinsdag 29/10 (10u30 en 15u)
  • woensdag 30/10 (15u)
  • vrijdag 1/11 (10u30 en 15u)
  • zaterdag 2/11 (15u)

Tickets en reservatie: www.heistskamertoneel.be of 0470 86 17 79

Locatie

Heists Kamertoneel - Kattestraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Heists Kamertoneel
Marleen Verhaegen
T. 0470 861779
info@heistskamertoneel.be
www.heistskamertoneel.be

Meer over deze vereniging

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier