Agenda activiteiten

Zaterdag 31 augustus 2019

Fietsfotozoektocht voor het gezin

In juli en augustus organiseert KWB Hallaar een fietsfotozoektocht voor het hele gezin. Je fietst over een afstand van 16 km op zoek naar tal van foto's. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 15 september om 17u30.

Locatie

Parochiezaal Hallaar - Broekstraat z/n - 2220 Hallaar

Organisatie

KWB Hallaar
Eddy Helsen
T. 0494 32 73 18
eddyhelsen@telenet.be
www.kwb-hallaar.be

Meer over deze vereniging

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier