Agenda activiteiten

Zondag 26 mei 2019

Fiets- en wandeltocht Wiekevorst tegen Kanker

Op zondag 26 mei 2019 kan u vanaf 08.00 uur tot 14.00 uur inschrijven voor de fiets- en/of wandeltocht van Wiekevorst tegen Kanker. Fietstochten van 30 en 70 km. Wandeltochten van 7, 12 en 21 km. De parochiezaal is de hele dag "Wiekevorst tegen Kanker-café". Pan-N-Koek zorgt voor heerlijke, verse pannenkoeken.

Meer info op www.wiekevorsttegenkanker.be

Locatie

Parochiezaal Wiekevorst - Dorp 23 - 2222 Wiekevorst

Organisatie

Wiekevorst tegen Kanker
Joris De Preter
T. 0473 713493
patrick.havermans@outlook.com
www.wiekevorsttegenkanker.be

Meer over deze vereniging

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier