Agenda activiteiten

Zondag 29 september 2019

Bamiswandeltocht vanuit Booischot

Op zondag 29 september organiseert WandelSportVereniging IVAS Itegem de 11de Bamiswandeltocht vanuit Booischot. De wandelingen vertrekken aan de Parochiezaal van Booischot waar je tussen 6u en 15u aan een wandeling kan starten van 4, 6, 8, 11, 14, 18, 22, 26, 33 of 42 km.

Er zijn 10 verschillende wandelafstanden mogelijk. De kortste afstanden van 4 en 6 km, geschikt voor alles op wieltjes, hebben ook een rustpost. De grootste afstand gaan in een lus richting Booischot-station. Hierna volgen zij het parcours van de andere afstanden richting het kasteel, de liniebrug of de linievijver, de Poer (visvijver). Langs de Grote Nete en door de Herenbossen gaat het naarde parochiezaal van Hulshout. De kortste afstanden keren dan terug naar Booischot, verkort of lang langs het Bergske. Vanaf de 18 km wordt er richting en naar Wiekevorst gewandeld, sommigen verkort, andere langs de 2de rustpost Het Goor gelegen aan de Wiekevorstse Goorweg. De wandelaars lopen terug langs het M.A.S.H. en door het prachtige gebied van de Goren, verkort of lang naar de parochiezaal van Hulshout. Vanuit Hulshout loopt het richting de Herenbossen en het Bergske, om langs de Grote Nete en zijn vallei de hofdreef van het kasteel te bereiken en zo terug te keren naar de parochiezaal van Booischot.

In de parochiezaal kan je broodjes, soep, koffie, thee, een biertje of frisdrank verkrijgen en de opbrengst gaat zoals steeds naar de Vriendenkring van het Brandwondencentrum in Gent.

Locatie

Parochiezaal Booischot - Ter Laken 4 - 2221 Booischot

Organisatie

WandelSportVereniging IVAS Itegem vzw
Herman Goyvaerts
T. 0495 20 22 90
info@ivas.be
www.ivas.be

Meer over deze vereniging

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier