Agenda activiteiten

Zondag 01 maart 2020

Ontbijtbuffet KLJ Beerzel

KLJ Beerzel serveert op zondag 1 maart (7u30 - 11u) al voor de 10de keer een heerlijk ontbijtbuffet waar je kan komen genieten van een lekker en uitgebreid ontbijt. Er worden heel wat lekkernijen voorzien zoals pistolets, sandwiches, croissants, diverse koffiekoeken, spek met eieren, fruit en een grote keuze aan beleg. Ook aan drankjes zal er geen gebrek zijn want er is fruitsap, koffie, thee en bij aankomst krijgt iedereen een gratis glaasje cava aangeboden.

Graag inschrijven voor dinsdag 25 februari: www.kljbeerzel.be

Prijs: € 15 (< 12 jaar: € 8 / < 5 jaar: € 0)

Locatie

Parochiezaal Beerzel - Beerzelplein z/n - 2580 Beerzel

Organisatie

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier