Agenda activiteiten

Zondag 01 maart 2020

Ontbijtbuffet KLJ Beerzel

KLJ Beerzel serveert op zondag 1 maart (7u30 - 11u) al voor de 10de keer een heerlijk ontbijtbuffet waar je kan komen genieten van een lekker en uitgebreid ontbijt. Er worden heel wat lekkernijen voorzien zoals pistolets, sandwiches, croissants, diverse koffiekoeken, spek met eieren, fruit en een grote keuze aan beleg. Ook aan drankjes zal er geen gebrek zijn want er is fruitsap, koffie, thee en bij aankomst krijgt iedereen een gratis glaasje cava aangeboden.

Graag inschrijven voor dinsdag 25 februari: www.kljbeerzel.be

Prijs: € 15 (< 12 jaar: € 8 / < 5 jaar: € 0)

Locatie

Parochiezaal Beerzel - Beerzelplein z/n - 2580 Beerzel

Organisatie

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier