Agenda activiteiten

Zaterdag 15 februari 2020

Jazzoptreden in Hnita Jazz Bar @ Bergola

Op maandag 15 februari kan je om 20u30 terecht voor een uniek optreden in de Hnita Jazz Bar @ Bergola, de tijdelijke locatie van de Hnita Jazz Club. De muziek wordt die avond gebracht door Buurman 'Einzelgänger'.

Tickets: algemeen: € 16 / jongeren < 26: € 12 / Hnitaleden: € 14
Reserveren op hnitajazzclub@outlook.com of meer info op www.hnitajazzclub.be, T 015 24 19 53

Meer info:
Met Einzelgänger kleuren we buiten de lijntjes van de jazz. Einzelgänger is het eerste soloproject van zanger-gitarist Geert Verdickt, de frontman van Buurman. Waar het album Dans & Dwaal (2017) vurig was, dansbaar en aanstekelijk, gaat Verdickt nu op zoek naar het pure en de eenvoud. Zo schreef hij ook het album: in een hutje in Ierland, eenvoudig maar met een weidse blik. Live zijn het een man en zijn gitaar. En verhalen. Heel wat. Alleen, maar niet eenzaam. Verdickt wisselt de nummers van zijn soloplaat ook af met ouder werk. Een reis door de muzikale vertellingen van Buurman.

Locatie

Hnita Jazz Club - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Hnita-Hoeve
Peter Anthonissen
T. 015 24 19 53
info@hnita-jazz.be
hnita.wordpress.com

Meer over deze vereniging

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier