Agenda activiteiten

Zaterdag 15 februari 2020

Jazzoptreden in Hnita Jazz Bar @ Bergola

Op maandag 15 februari kan je om 20u30 terecht voor een uniek optreden in de Hnita Jazz Bar @ Bergola, de tijdelijke locatie van de Hnita Jazz Club. De muziek wordt die avond gebracht door Buurman 'Einzelgänger'.

Tickets: algemeen: € 16 / jongeren < 26: € 12 / Hnitaleden: € 14
Reserveren op hnitajazzclub@outlook.com of meer info op www.hnitajazzclub.be, T 015 24 19 53

Meer info:
Met Einzelgänger kleuren we buiten de lijntjes van de jazz. Einzelgänger is het eerste soloproject van zanger-gitarist Geert Verdickt, de frontman van Buurman. Waar het album Dans & Dwaal (2017) vurig was, dansbaar en aanstekelijk, gaat Verdickt nu op zoek naar het pure en de eenvoud. Zo schreef hij ook het album: in een hutje in Ierland, eenvoudig maar met een weidse blik. Live zijn het een man en zijn gitaar. En verhalen. Heel wat. Alleen, maar niet eenzaam. Verdickt wisselt de nummers van zijn soloplaat ook af met ouder werk. Een reis door de muzikale vertellingen van Buurman.

Locatie

Hnita Jazz Club - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Hnita-Hoeve
Peter Anthonissen
T. 015 24 19 53
info@hnita-jazz.be
hnita.wordpress.com

Meer over deze vereniging

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier