Gelegen in het hartje van Heist op den Berg, kan je Can Más terugvinden; een plaats vol gezelligheid en waar steeds een vakantiesfeer heerst. Can Más is een concept store met een serieuze boho vibe. Toffe casual kleding, mooie juweeltjes en accessoires, interieurspullen zoals plaids en planten, marokkaanse poufs (ook op bestelling!), cadeautjes, kaarsen, enz. met de nadruk op handgemaakt, natuurlijke materialen en originaliteit.  De sfeer wordt vooral bepaald door de muziek, de planten, de zon die vaak binnen schijnt en Anja's grote glimlach bij het serveren van een lekkere Lavazza koffie of de lekkerste cava van de Bergstraat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier