't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: 11u30 - 21u
Woensdag: 11u30 - 21u
Donderdag: 11u30 - 21u
Vrijdag: 11u30 - 21u
Zaterdag: 11u30 - 21u
Zondag: gesloten

Bedrijfsreportage

Lekker tafelen

Aan de Liersesteenweg, vlakbij de rotonde van Fabiola en de autokeuring, kan je terecht bij restaurant 't Paviljoen. Op de kaart vind je er een ruime keuze aan lekker vis- en vleesgerechten, steeds bereid met dagverse producten. Hier tovert men steeds seizoensvariaties op tafel en zet men dagelijks ook vis- en vleesspecialiteiten op het menu. Wie niet à la carte tafelt kan kiezen voor het dagelijks veranderende dagmenu met drie gangen.


Sinds 1989 is 't Paviljoen de onovertroffen mosselkampioen van de regio. Het restaurant is gekend om de kwaliteitsvolle mosselen, steeds van de beste kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar op maar liefst 11 verschillende bereidingswijzen zoals mosselen met look en witte wijn, Pernod en venkel, op Provençaalse wijze of zuiders getint met zongedroogde tomaatjes. Om duimen en vingers bij af te likken!

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Speciale promoties Check het hier