Nieuws uit de regio

23-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Een blondje op Hestival

Ter gelegenheid van de 15de editie wordt heeft de Hestival-organisatie, in samenwerking met de Heikantse Bierliefhebbers, een biertje op de markt gebracht. ‘Hestival Blond’ is, net als het festival zelf, straffe kost want het is van hoge gisting, hergist op de fles en 8,5 % alcoholvolume.

“Festivals en bier zijn de perfecte combinatie”, vinden voorzitster Katrien De Roover en communicatieverantwoordelijke Robin Bastaens. Voor de jubileumeditie trokken ze naar microbrouwerij Den Triest in Willebroek die het verjaardagsbier voor Heist gebrouwen heeft. Hestival Blond zal niet alleen op 24 augustus op het Heistse evenementenplein verkrijgbaar zijn, maar ook als ‘bier van de maand’ in verschillende Heistse horecagelegenheden.

Hestival heeft zelfs een wedstrijdje uitgeschreven waarbij je 2 x 15 drankbonnetjes of een duoticket voor Hestival Deluxe kan winnen.  Wat moet je daarvoor doen?:
- Neem een leuke foto met je Hestival Blond flesje en post die op Instagram of Facebook.
- Tag Hestival in je foto via #hestival. Vergeet niet je foto publiek te zetten.
- Vermeld met wie je het Hestival Blond wil komen drinken op 24 augustus.

www.hestival.be
www.facebook.com/hestival
www.twitter.com/hestival_heist

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Speciale promoties Check het hier