Nieuws uit de regio

23-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Een blondje op Hestival

Ter gelegenheid van de 15de editie wordt heeft de Hestival-organisatie, in samenwerking met de Heikantse Bierliefhebbers, een biertje op de markt gebracht. ‘Hestival Blond’ is, net als het festival zelf, straffe kost want het is van hoge gisting, hergist op de fles en 8,5 % alcoholvolume.

“Festivals en bier zijn de perfecte combinatie”, vinden voorzitster Katrien De Roover en communicatieverantwoordelijke Robin Bastaens. Voor de jubileumeditie trokken ze naar microbrouwerij Den Triest in Willebroek die het verjaardagsbier voor Heist gebrouwen heeft. Hestival Blond zal niet alleen op 24 augustus op het Heistse evenementenplein verkrijgbaar zijn, maar ook als ‘bier van de maand’ in verschillende Heistse horecagelegenheden.

Hestival heeft zelfs een wedstrijdje uitgeschreven waarbij je 2 x 15 drankbonnetjes of een duoticket voor Hestival Deluxe kan winnen.  Wat moet je daarvoor doen?:
- Neem een leuke foto met je Hestival Blond flesje en post die op Instagram of Facebook.
- Tag Hestival in je foto via #hestival. Vergeet niet je foto publiek te zetten.
- Vermeld met wie je het Hestival Blond wil komen drinken op 24 augustus.

www.hestival.be
www.facebook.com/hestival
www.twitter.com/hestival_heist

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier