Nieuws uit de regio

19-06-2019 - Putte

Speelt Badmintonclub Klein Boom nu met bronzen pluimpjes?

De Putse Badmintonclub Klein Boom kreeg van het Putse gemeentebestuur de Bronzen Putteling 2019, een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een verdienstelijke sporter/sportclub in de gemeente.

De Putse club wordt vooral geroemd om haar goede jeugdwerking: “Als gemeentebestuur besteden we veel aandacht aan sport als beleving voor iedere Puttenaar. Ook sporten door de Putse jeugd is hiervan een belangrijk onderdeel.”, zegt schepen van sport Jeroen De Cuyper. “Als bestuur zijn we dan ook heel blij dat we dit jaar de Bronzen Putteling kunnen uitreiken aan Badmintonclub BC Klein Boom.”

De Putse club ontving in zowel in 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2016, 2017 als in 2018 de beker Paul Rochet. De Beker Paul Rochet wordt toegekend aan de club waarvan de spelers de hoogste gemiddeld aantal punten hebben behaald. Paul Rochet is de oprichter van het provinciale jeugdcircuit. De bedoeling van het jeugdcircuit was en is om de jeugd op een instapniveau tegen elkaar wedstrijden te laten spelen en zo spelervaring op te doen en door te groeien. 

Badmintonclub Klein Boom traint in de Putse sporthal aan de Mechelbaan op maandag- en woensdagavond en speelt op zondagavond haar competitiewedstrijden. www.bckleinboom.be

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier