Nieuws uit de regio

19-06-2019 - Putte

Speelt Badmintonclub Klein Boom nu met bronzen pluimpjes?

De Putse Badmintonclub Klein Boom kreeg van het Putse gemeentebestuur de Bronzen Putteling 2019, een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een verdienstelijke sporter/sportclub in de gemeente.

De Putse club wordt vooral geroemd om haar goede jeugdwerking: “Als gemeentebestuur besteden we veel aandacht aan sport als beleving voor iedere Puttenaar. Ook sporten door de Putse jeugd is hiervan een belangrijk onderdeel.”, zegt schepen van sport Jeroen De Cuyper. “Als bestuur zijn we dan ook heel blij dat we dit jaar de Bronzen Putteling kunnen uitreiken aan Badmintonclub BC Klein Boom.”

De Putse club ontving in zowel in 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2016, 2017 als in 2018 de beker Paul Rochet. De Beker Paul Rochet wordt toegekend aan de club waarvan de spelers de hoogste gemiddeld aantal punten hebben behaald. Paul Rochet is de oprichter van het provinciale jeugdcircuit. De bedoeling van het jeugdcircuit was en is om de jeugd op een instapniveau tegen elkaar wedstrijden te laten spelen en zo spelervaring op te doen en door te groeien. 

Badmintonclub Klein Boom traint in de Putse sporthal aan de Mechelbaan op maandag- en woensdagavond en speelt op zondagavond haar competitiewedstrijden. www.bckleinboom.be

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Brilcenter

  Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier