Nieuws uit de regio

14-06-2019 - Heist-op-den-Berg

Nieuw partnership voor Heylen Vastgoed Heistse Pijl

Heylen Vastgoed Heistse Pijl en Groep VDH Mercedes-Benz hebben een partnership gesloten voor de komende drie jaar. "De ambities van groep VDH passen perfect bij die van onze koers en daarnaast zetten ze, net als de organisatie, sterk in op de Kempische regio," vertelt koersdirecteur Dieter Clerx.

15 wagens van de Groep VDH Mercedes-Benz rijden zaterdag 22 juni mee in de karavaan van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl. 11 van die wagens worden voorzien voorde organisatie, de overige vier worden exclusief voor de VIP's van de koers voorbehouden. Die VIP's zullen rondgereden worden in de populairste monovolume van Mercedes-Benz, de V-klasse, die recent een facelift onderging met als belangrijkste verandering de milieuvriendelijkere motoren. Ook in de toekomst zat men bij Mercedes sterk blijven inzetten op hybride mdoellen. Volgende maand wordt de eVito gelanceerd en op het einde van het jaar wordt een volledig elektrische wagen verwacht.

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier