Nieuws uit de regio

08-06-2019 - Putte

Putse feesten: gejaagd door de wind

Door de aangekondigde wind wordt het programma van de Putse Feesten van 8 en 9 juni hertekend. Door een besluit van burgemeester Gysbrechts is er op zaterdag geen animatie op het hoofdpodium. De Romeo’s verhuizen naar zondag en enkele andere attracties worden geschrapt.

Naar aanleiding van de voorspelde rukwinden (code geel WIND is van kracht in het hele binnenland tot 17 uur op zaterdag 8 juni 2019) is er een besluit van de burgemeester opgesteld waarin een verbod is opgelegd voor deze periode tot het opstellen van tenten en structuren die niet bestand zijn tegen felle windbelastingen (90 km/u).De programmatie van de festiviteiten is door de Putse middenstand, in samenspraak met het gemeentebestuur  aangepast. Handelaars en horeca verwelkomen bezoekers uiteraard van harte in hun winkels en zaken.

Voor zondag 9 juni is de planning van het podium herbekeken en de Romeo’s zullen om 14 uur van de party zijn:

13u30     Clown Pleks

14u00     De Romeo’s

15u30     Kids on the dancefloor

17u00     Laura Omloop  

18u00     Maarten Van Coillie

19u00     Pino Baresi

20u00     Dj Milano

Putte Gooit met Marcske van de Kampioenen, Les Copines en Coco Jr & The All Stars, voorzien voor zaterdag, zullen dus voor een andere keer zijn.

 

 

 

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier