Nieuws uit de regio

10-06-2019 - Heist-op-den-Berg

Open School, cursussen voor volwassenen

Wil je bijleren uit interesse, voor je werk, een opleiding of examen? Open School helpt je om je kennis van taal, rekenen, computer en algemene vorming op te frissen en te vergroten. Stap voor stap en in je eigen tempo, want als je leert, sta je sterker! Bij Open School kunnen volwassenen (18+) terecht zodat ze sterker staan in het dagelijks leven. Het hoofddoel is vooral om laaggeletterde volwassenen die niet lang naar school zijn geweest of kansen gemist hebben, te versterken.

Cursussen
Mensen zonder diploma secundair onderwijs kunnen bij Open School gratis lessen volgen. Ze kunnen er beter leren lezen, schrijven en rekenen maar er worden ook beginnerscursussen computer, tablet en smartphone gegeven. Mensen worden er voorbereid op het theoretische examen rijbewijs B of kunnen er de verkeersregels opfrissen als ze hun rijbewijs al hebben. Ook andere praktische zaken komen aan bod zoals het interpreteren van facturen (elektriciteit, water, telefonie, ...) maar ook internetbankieren.

Infomoment
Op woensdag 19 juni is er van 9u30 tot 12 uur een infomoment voor alle geïnteresseerden. Dat gaat door in Instituut Mevrouw Govaerts aan de Mechelsesteenweg richting Putte. Daar wordt uitgelegd wie Open School is, hoe leren er in z'n werk gaat en welke cursussen je vanaf september in Heist-op-den-Berg bij Open School kan volgen. De lessen zelf die gaan door in de Noordstraat boven de Kringwinkel.

Meer info: CBE Open School Heist-op-den-Berg

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier