Nieuws uit de regio

10-06-2019 - Heist-op-den-Berg

Open School, cursussen voor volwassenen

Wil je bijleren uit interesse, voor je werk, een opleiding of examen? Open School helpt je om je kennis van taal, rekenen, computer en algemene vorming op te frissen en te vergroten. Stap voor stap en in je eigen tempo, want als je leert, sta je sterker! Bij Open School kunnen volwassenen (18+) terecht zodat ze sterker staan in het dagelijks leven. Het hoofddoel is vooral om laaggeletterde volwassenen die niet lang naar school zijn geweest of kansen gemist hebben, te versterken.

Cursussen
Mensen zonder diploma secundair onderwijs kunnen bij Open School gratis lessen volgen. Ze kunnen er beter leren lezen, schrijven en rekenen maar er worden ook beginnerscursussen computer, tablet en smartphone gegeven. Mensen worden er voorbereid op het theoretische examen rijbewijs B of kunnen er de verkeersregels opfrissen als ze hun rijbewijs al hebben. Ook andere praktische zaken komen aan bod zoals het interpreteren van facturen (elektriciteit, water, telefonie, ...) maar ook internetbankieren.

Infomoment
Op woensdag 19 juni is er van 9u30 tot 12 uur een infomoment voor alle geïnteresseerden. Dat gaat door in Instituut Mevrouw Govaerts aan de Mechelsesteenweg richting Putte. Daar wordt uitgelegd wie Open School is, hoe leren er in z'n werk gaat en welke cursussen je vanaf september in Heist-op-den-Berg bij Open School kan volgen. De lessen zelf die gaan door in de Noordstraat boven de Kringwinkel.

Meer info: CBE Open School Heist-op-den-Berg

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier