Nieuws uit de regio

25-05-2019 - Hallaar

Averegtenjogging trapt ‘Rondom Netedal’ van start

Dank zij een schitterende lenteavond in de Spekstraat te Hallaar, was de editie 2019  Averegtenjogging van de Berglopers een mooi succes. Meer dan 700 atleten en nog een hondertal kinderen en G-atleten kwamen aan de start van de eerste manche van Rondom Netedal.

De Averegtenjogging kent een steeds groter wordende uitstraling met deelnemers uit de ganse provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant tot zelfs uit Knokke-Heist.  Die komen ongetwijfeld deels voor het schitterende parcours door het Averegtendomein en het bos tussen Langendijk en L. Carréstraat.

Vooral de 5 km was succesvol met niet minder dan 402 deelnemers waarvan Wesley Van de Gaer uit Averbode de snelste was voor Senne Van den Schoor en Greg Van der Sande. Bij de dames was de eerste plaats voor Els Rens, de voormalige Belgisch kampioene op 10.000 m en deelneemster aan de Olympische marathon in Rio.

Op 10 km (eigenlijk maar 9200 m) kwam Glen Leys als eerste over de streep voor Michael Vermeylen en Jonas Bellekens. Hier was de eerste dame Maria Vranckx (+ 55 jaar!) uit Herenthout.

De 16 km (eigenlijk maar 15.400 m) werd met niet één maar 3 straten voorspong gewonnen door Kristof Nackaerts uit Lier  die meer dan 5 minuten voorsprong had op Chris Wouters en voormalig wielrenner Evert Verbist. Een opvallende prestatie van thuisloper Sil Wouters uit Hallaar die als eerste niet-aangeslotene bij een atletiekclub 6de werd. Hier was de eerste vrouw Sofie Fierens uit Aarschot.

De eerstvolgende jogging in het Rondom Netedal criterium is de Uyleloop te Schriek op 8 juni, een nieuwe wedstrijd ter gelegenheid van de Uylefeesten. Wie aan minstens 5 van de 8 Heistse joggings deelneemt krijgt een geschenkcheque van 10 euro van de gemeente Heist. www.rondomnetedal.be

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier