Nieuws uit de regio

23-05-2019 - Heist-op-den-Berg

Hoe goed ken jij Heist-op-den-Berg?

Een unieke manier om je eigen gemeente beter te leren kennen, zijn  deze zomer weer de verschillende fietszoektochten die door Heistse socio-culturele verenigingen worden georganiseerd. Op die manier ontdek je verschillende plekjes, vlak bij je deur waar je nog nooit eerder bent geweest.

De Landelijke Gilde van Heist-centrum heeft voor de derde keer een mooi parcours uitgestippeld van ongeveer 20 km lang, vertrekkende vanuit het centrum richting Booischot. Onderweg  worden er een aantal gewone vragen en een aantal fotovragen voorgeschoteld. Hierbij wordt ook aandacht geschonken aan enkele historische en culturele wetenswaardigheden. Tot 15 september kan je nog deelnemen aan 5 euro. Deelnameformulieren vind je onder meer bij de Dienst Toerisme in de Poststraat of bij Fietsen Geuens aan de Oude Godstraat. Iedereen die zijn antwoordblad tijdig binnenbrengt krijgt een prijs op de prijsuitreiking op 27 september 2019 in  zaal Withofke  te Zonderschot. De zoektocht is samengesteld door Jos Wyns. Bij hem kan je ook info krijgen via tel. 0498  80 91 09 of via mail wyns.jos@skynet.be

De zoektocht van de Landelijke Gilde van Wiekevorst is ook ongeveer 20 km lang en kost 7 euro. De beste zoektochter die zijn formulier voor 10 september heeft binnen gebracht wint een nieuwe fiets, maar voor alle andere deelnemers zijn er ook waardevolle prijzen. Deelnemingsformulieren zijn verkrijgbaar bij De Witte Lelie, Itegemseweg 98 en Brasserie ‘t Straatje, L.V.Bauwelstraat 1 te Wiekevorst en in café Nieuwendyck aan ’s Herenweg te Itegem.

De fietszoektocht van KWB Hallaar begint pas op 1 juli, maar je hebt daarvoor tijd tot 9 september. Formulieren daarvoor zijn binnenkort ter beschikking bij de Halderse Boekhandel aan de Leopoldlei 88

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier