Nieuws uit de regio

13-05-2019 - Schriek

Voor de 7de keer op rij Belgisch kampioen

In de klimzaal Klimax in Puurs, een van de grootste indoorkliminfrastructuren van Europa, is Anak Verhoeven voor de zevende keer op rij Belgisch kampioen geworden. Ondanks de aanslepende blessure in haar rechterarm verliep de kwalificatieronde perfect. Als enige kon de 22-jarige Schriekse de 2 kwalificatieroutes uitklimmen.

In 2014 werd Anak in Edinburgh al Europees kampioen bij de junioren en in 2015 in Arco (Italië) zelfs wereldkampioen in de jeugdafdeling. Niet verwonderlijk als je weet dat ze reeds op 4-jarige leeftijd met de klimsport begonnen is.

 In de finaleroute  van het Belgisch kampoenschap hadden de routebouwers net voor de top een typische boulderbeweging gebouwd (waarbij de klimmer achterover hangen om een overstekende punt te passeren). Het publiek had al 2 klimsters zien vallen bij deze beweging. Anak moest als laatste klimmen en klom op spectaculaire wijze door de boulder naar de top.

De uitslag: 1. Anak Verhoeven
2. Chloé Caulier
3. Héloïse Doumont

Tegelijkertijd met het BK Sportklimmen  organiseerde Klimax ook het BK Paraclimbing met voor het eerst deelnemers uit Nederland en Duitsland.Emotioneel en aangrijpend voor het publiek hoe klimmers met een beperking zich omhoog vechten in een speciaal voor hen gebouwde route.

Brilcenter

  Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier