Nieuws uit de regio

26-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Gorris Steunt

In 2018 werd de vzw Gorris Steunt opgericht met als doel enkele goede doelen te steunen, zowel nationale als lokale initiatieven. Omdat iedereen geconfronteerd kan worden met kanker, zelf of binnen de kennissenkring was de keuze voor Kom op tegen Kanker al gauw gemaakt. Daarnaast zet de vzw zich ook in om het onderzoek naar de ziekte van Duchenne te ondersteunen alsook jongeren met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) via Heide Atelier. Ook het IMG, de school voor buitengewoon onderwijs in Heist-op-den-Berg, kan op steun rekenen.

Culinair eetfestijn
Op zaterdag 16 en zondag 17 februari, het weekend na Valentijn, organiseerde Team Gorris een gezellig en culinair eetfestijn in de Kasteelhoeve van Booischot waar zo'n 250 mensen kwamen smullen van verschillende buffetten. Heerlijke hapjes die tot in de puntjes verzorgd werden, prachtige wijnen en een uitgelaten sfeer. Met al die mensen en een 30-tal vrijwilligers dat het geheel in goede banen leidde, werd dit een succesvol weekend.

100 km Run Kom op tegen Kanker
Afgelopen zondag, 24 maart trokken vier sportievelingen van Zakenkantoor Gorris hun loopschoenen aan om deel te nemen aan de 100 km van Kom op tegen Kanker. De Schorre in Boom werd het decor voor een uniek loopevent waar er per team 100 kilomter gelopen wordt. Sven nam de 40 km voor zijn rekening en werd na tien kilometer vergezeld door Vicky die 30 km liep. Daisy liep 20 km en tenslotte vervoegde Cinderella het team zodat ze de laatste 10 km met hun viertjes konden lopen.

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier