Nieuws uit de regio

19-03-2019 - Hulshout

Op ’t kerkhof kan het ook leuk zijn

Toneel De Hulst presenteert in het Mattheus parochiecentrum aan de Grote Baan het voorlaatste weekend van maart een bijzonder toneelstuk: Het kerkhofclubje van auteur Ivan Menchel, een feel-good stuk waarin ontroering en gulle lach mekaar in hoog tempo opvolgen.

In en regie van Heistenaar Geert Van den Broeck brengt De Hulst een stuk over drie vriendinnen die recent weduwe werden. Eén keer per week komen ze samen op het kerkhof: daarna praten ze bij koffie en taart na over het leven. Ze zijn allemaal happy single – tot een van hen Sam leert kennen, de plaatselijke beenhouwer. De vriendschap dreigt uit elkaar te vallen. Houdt het Kerkhofclubje stand of sneuvelt het? Zet je schrap voor een hartverwarmend verhaal waarin een lach en een traan elkaar in sneltempo opvolgen. Op de planken ziet u Griet Bruynseels, Rosette Den Abt, Kathleen Mathieu, Jef Verhaegen en Pascale Urgel (ontbreekt op de foto). Opvoeringen op vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 en dinsdag 26 maart, telkens om 20 uur. Kaarten reserveren tussen 18 en 20 uur op 0495 17 25 57. www.toneeldehulst.be

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier