Nieuws uit de regio

19-03-2019 - Hulshout

Op ’t kerkhof kan het ook leuk zijn

Toneel De Hulst presenteert in het Mattheus parochiecentrum aan de Grote Baan het voorlaatste weekend van maart een bijzonder toneelstuk: Het kerkhofclubje van auteur Ivan Menchel, een feel-good stuk waarin ontroering en gulle lach mekaar in hoog tempo opvolgen.

In en regie van Heistenaar Geert Van den Broeck brengt De Hulst een stuk over drie vriendinnen die recent weduwe werden. Eén keer per week komen ze samen op het kerkhof: daarna praten ze bij koffie en taart na over het leven. Ze zijn allemaal happy single – tot een van hen Sam leert kennen, de plaatselijke beenhouwer. De vriendschap dreigt uit elkaar te vallen. Houdt het Kerkhofclubje stand of sneuvelt het? Zet je schrap voor een hartverwarmend verhaal waarin een lach en een traan elkaar in sneltempo opvolgen. Op de planken ziet u Griet Bruynseels, Rosette Den Abt, Kathleen Mathieu, Jef Verhaegen en Pascale Urgel (ontbreekt op de foto). Opvoeringen op vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 en dinsdag 26 maart, telkens om 20 uur. Kaarten reserveren tussen 18 en 20 uur op 0495 17 25 57. www.toneeldehulst.be

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier