Nieuws uit de regio

13-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Vrouwen aan de macht in Heist

Op de Heistse gemeenteraad werd het gemeentelijk managementteam voorgesteld aan de raadsleden, het ‘directiecomité’ van een bedrijf van meer dan 600 personeelsleden. Buiten de algemeen directeur en de beleidscoördinator voor het openbaar domein zijn het allemaal vrouwen die de Heistse fabriek runnen.

Vlnr:
Sarah Verstrepen, verantwoordelijke voor het beleidsdomein zorgverlening waarbij o.m. de kidneropvang Heivelden in Booischot hoort, mar ook de 27 onthaalouders, de thuiszorgdienst met o.a. 43 poetsvrouwen, het WZC Berkenhof met 104 bedden.
Hans Welters, algemeen directeur (de vroegere gemeentesecretaris) die vooral zorgt voor beleidsondersteuning, het secretariaat en de academies en gemeentescholen
Stien Lesage, beleidscoördinator Samenleving waaronder Cc Zwaneberg, de bibliotheek, sport & jeugd, het Cursuscentrum en de speelpleinwerking en buitenschoolse kinderopvang ressorteren.
Kim Ceulemans is als financieel directeur (vroeger gemeenteontvanger) verantwoordelijk voor de centen in het gemeentelijk bedrijf.
Liesbeth Lambaerts draagt zorg voor de gemeentelijke dienstverlening zoals onthaal en burgerzaken, sociale dienstverlening  met o.a. lokaal opvanginitiatief voor asielzoekers, trajectbegeleiding bij arbeidsbemiddeling en budget- en schuldbemiddeling.
Isabelle Sterckx is als vroege OCMW-secretaris adjunt-directeur en geeft leiding aan de ICT-afdeling, personeelszaken, het patrimoniumbeheer van de 120 gemeentelijke gebouwen, de juridische afdeling maar ook de gemeentelijke recepties.
Serafien Wouters is verantwoordelijk voor ‘Leefomgeving’, zoals ruimtelijke ordening, milieu, duurzaamheid en huisvesting, de mobiliteitcel en lokale economie zoals toerisme en markten.
Guy Van der Veken staat zijn mannetje op het openbaar domein, de 11 dorpskernen, 430 km wegen met 180 km fietspaden en de 12 kerkhoven.

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier