Nieuws uit de regio

13-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Vrouwen aan de macht in Heist

Op de Heistse gemeenteraad werd het gemeentelijk managementteam voorgesteld aan de raadsleden, het ‘directiecomité’ van een bedrijf van meer dan 600 personeelsleden. Buiten de algemeen directeur en de beleidscoördinator voor het openbaar domein zijn het allemaal vrouwen die de Heistse fabriek runnen.

Vlnr:
Sarah Verstrepen, verantwoordelijke voor het beleidsdomein zorgverlening waarbij o.m. de kidneropvang Heivelden in Booischot hoort, mar ook de 27 onthaalouders, de thuiszorgdienst met o.a. 43 poetsvrouwen, het WZC Berkenhof met 104 bedden.
Hans Welters, algemeen directeur (de vroegere gemeentesecretaris) die vooral zorgt voor beleidsondersteuning, het secretariaat en de academies en gemeentescholen
Stien Lesage, beleidscoördinator Samenleving waaronder Cc Zwaneberg, de bibliotheek, sport & jeugd, het Cursuscentrum en de speelpleinwerking en buitenschoolse kinderopvang ressorteren.
Kim Ceulemans is als financieel directeur (vroeger gemeenteontvanger) verantwoordelijk voor de centen in het gemeentelijk bedrijf.
Liesbeth Lambaerts draagt zorg voor de gemeentelijke dienstverlening zoals onthaal en burgerzaken, sociale dienstverlening  met o.a. lokaal opvanginitiatief voor asielzoekers, trajectbegeleiding bij arbeidsbemiddeling en budget- en schuldbemiddeling.
Isabelle Sterckx is als vroege OCMW-secretaris adjunt-directeur en geeft leiding aan de ICT-afdeling, personeelszaken, het patrimoniumbeheer van de 120 gemeentelijke gebouwen, de juridische afdeling maar ook de gemeentelijke recepties.
Serafien Wouters is verantwoordelijk voor ‘Leefomgeving’, zoals ruimtelijke ordening, milieu, duurzaamheid en huisvesting, de mobiliteitcel en lokale economie zoals toerisme en markten.
Guy Van der Veken staat zijn mannetje op het openbaar domein, de 11 dorpskernen, 430 km wegen met 180 km fietspaden en de 12 kerkhoven.

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier