Nieuws uit de regio

13-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Frans neemt een duik

Al 20 jaar lang maakt het fietspad op de Herentalsesteenweg aan twee kanten van de brug over de Grote Nete een duik om voertuigen gemakkelijker de Netedijk te laten oprijden. Voor fietsers, die de op- en afrit niet verwachten, is dat bijzonder gevaarlijk.  Bij monde van Frans Poortmans is er eindelijk iemand die dit heeft aangeklaagd bij het gemeentebestuur.

“Ik zat op het terras van café Lodijk een pintje te drinken, als ik gekletter hoorde op straat”, begint Frans zijn verhaal. “Een pizzabezorger, die waarschijnlijk de bult in het fietspad niet kende, was tegen de bruglening gevlogen en lag op de straat. Later hoorde ik dat ook verschillende wielertoeristen, die hier met een flinke vaart langskomen, al kennis gemaakt hebben met het wegdek van de brug.  Ik weet dat men bezig is om subisdies aan te vragen voor riolering, zodat het hele fietspad kan gerenoveerd worden, maar daar kan toch niet op gewacht worden om deze gevaarlijke situatie te herstellen.”  Schepen Katleen Vanthygem liet de technische dienst de zaak onderzoeken en erkent dat er dringend maatregelen moeten genomen worden. Het fietspad zal ter plaatse worden aangepast, ook aan de volgende woning, waar bult enigszins minder gevaarlijk is.

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier