Nieuws uit de regio

06-03-2019 - Heist-Goor

Meest succesvolle Heistse toneelvereniging op stelten

De Goorse Molenwiek is met een straat voorsprong de meest succesvolle parochiale toneelvereniging uit de regio Heist. Hoe dat komt kan je tussen 8 en 23 maart zelf vaststellen in zaal Ter Molen aan de Pastoor Mellaertsstraat. Voor hun 28ste productie kozen ze ‘Hotel op stelten’ van de Engelse succesauteur Ray Cooney.

“De Goorse Molenwiek is als een ketting”, verklaart voorzitter Frans Op de Weerdt het succes. “Alle schakels passen precies in elkaar en zijn even sterk: zowel de spelers, als de decorbouwers als de andere mensen achter de schermen”.  Ook regisseur Johan Cluytens, ridder in de Orde van de Zwaan, beaamt dat: “Het niveau van de acteurs ligt hier duidelijk boven het gemiddelde”. De meest succesvolle voorstelling was ‘pastoor Munte’ met niet minder dan 2800 toeschouwers.

De Goorse toneelvereniging schenkt de opbrengsten voornamelijk aan het Goorse parochiecentrum. Daardoor hoort zaal Ter Molen tot de meest vooruitstrevende parochiezalen uit de wijde regio met  onder andere 2 automatische schuifdeuren, ledverlichting overal en op het programma de aanschaf van een robot om de lichtinstallatie te bedienen.

Ook dit jaar heeft de decorploeg van de Molenwiek weer zijn beste beentje voorgezet met op de bühne met 2 identieke luxe hotelkamers en daarnaast nog een hotellobby met receptie. Op de planken ziet u Steven Tielemans, Chloé Goyvaerts, Kristien Verbraeken, Thomas Vleugels, Maria Torfs, Matthias De Bot, Claris Verlinden, Guido Verbraeken, Nick Verbraeken, Jessie Lambrechts en Lore Storms. Opvoeringen van deze doldwaze deurenkomedie op 8, 9, 12, 15, 16, 18, 20, 22 en 23 maart, telkens om 20 uur. Kaarten reserveren tussen 19 en 21 uur op 015 23 51 70

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier