Nieuws uit de regio

06-03-2019 - Heist-Goor

Meest succesvolle Heistse toneelvereniging op stelten

De Goorse Molenwiek is met een straat voorsprong de meest succesvolle parochiale toneelvereniging uit de regio Heist. Hoe dat komt kan je tussen 8 en 23 maart zelf vaststellen in zaal Ter Molen aan de Pastoor Mellaertsstraat. Voor hun 28ste productie kozen ze ‘Hotel op stelten’ van de Engelse succesauteur Ray Cooney.

“De Goorse Molenwiek is als een ketting”, verklaart voorzitter Frans Op de Weerdt het succes. “Alle schakels passen precies in elkaar en zijn even sterk: zowel de spelers, als de decorbouwers als de andere mensen achter de schermen”.  Ook regisseur Johan Cluytens, ridder in de Orde van de Zwaan, beaamt dat: “Het niveau van de acteurs ligt hier duidelijk boven het gemiddelde”. De meest succesvolle voorstelling was ‘pastoor Munte’ met niet minder dan 2800 toeschouwers.

De Goorse toneelvereniging schenkt de opbrengsten voornamelijk aan het Goorse parochiecentrum. Daardoor hoort zaal Ter Molen tot de meest vooruitstrevende parochiezalen uit de wijde regio met  onder andere 2 automatische schuifdeuren, ledverlichting overal en op het programma de aanschaf van een robot om de lichtinstallatie te bedienen.

Ook dit jaar heeft de decorploeg van de Molenwiek weer zijn beste beentje voorgezet met op de bühne met 2 identieke luxe hotelkamers en daarnaast nog een hotellobby met receptie. Op de planken ziet u Steven Tielemans, Chloé Goyvaerts, Kristien Verbraeken, Thomas Vleugels, Maria Torfs, Matthias De Bot, Claris Verlinden, Guido Verbraeken, Nick Verbraeken, Jessie Lambrechts en Lore Storms. Opvoeringen van deze doldwaze deurenkomedie op 8, 9, 12, 15, 16, 18, 20, 22 en 23 maart, telkens om 20 uur. Kaarten reserveren tussen 19 en 21 uur op 015 23 51 70

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier