Nieuws uit de regio

05-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Ksk Heist u 17 live op Sporza.be dankzij Bosmans Slaapcomfort

Tijdens de Warmste Week vorig jaar deed trainer Bart Bosmans van de U17 van KSK Heist een bod op het aanbod van Sporza.be: een live verslag van een wedstrijd. De 11.000 euro van Bosmans Slaapcomfort was het hoogste bod, zodat vrijdag 15 maart de Sporza-crew langs komt in het stadion aan de Lostraat. Vanaf 19.30 u wrodt de match van de U17 tegen Wechelderszande live gestreamd en ze krijgen ook een vermelding in het VRT-journaal en in Sportweekend.

Het goede doel, uitgekozen door Bosmans Slaapcomfort, was vzw Beyond the Moon, een vereniging uit Schriek die reizen organiseert voor families met een ernstig ziek kind. Uit zo’n zorgeloze gezinsvakantie putte ze energie en vreugde om nadien de dagelijks strijd tegen de ziekte te kunnen verderzetten.

Trainer Bosmans is bijzonder opgetogen over zijn jongens van de U17: “Het is een hele toffe groep en ik heb een leuke band met de spelers”, aldus Bart die zijn laatste jaar als trainer bezig is, omdat hij graag naar de matchen van zijn eigen 10-jarig zoontje gaat kijken. “We staan nu op tweede in de stand, op één punt van de leider. Dat komt omdat we het seizoen dramatisch gestart waren, want we behaalden toen 0 op 9. Sinds september hebben we echter niet meer verloren. Dat betekent niet dat de match tegen Wechelderzande een walk-over zal zijn. Het is een stugge ploeg waar we ginder slechts in de laatste minuut 1-2 konden maken op een bevroren veld”.  Toch verwachten vele insiders een geweldige match van de KSK Heist-jongeren met een klinkende zege.  De wedstrijd wordt gespeeld om het A-terrein. KSK Heist verwacht een heleboel volk om de Heistse jongens aan te moedigen. Misschien zie je wel enkele bekende Sporza-gezichten of kom je zelf als enthousiast supporter op het scherm.

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier