Nieuws uit de regio

05-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Ksk Heist u 17 live op Sporza.be dankzij Bosmans Slaapcomfort

Tijdens de Warmste Week vorig jaar deed trainer Bart Bosmans van de U17 van KSK Heist een bod op het aanbod van Sporza.be: een live verslag van een wedstrijd. De 11.000 euro van Bosmans Slaapcomfort was het hoogste bod, zodat vrijdag 15 maart de Sporza-crew langs komt in het stadion aan de Lostraat. Vanaf 19.30 u wrodt de match van de U17 tegen Wechelderszande live gestreamd en ze krijgen ook een vermelding in het VRT-journaal en in Sportweekend.

Het goede doel, uitgekozen door Bosmans Slaapcomfort, was vzw Beyond the Moon, een vereniging uit Schriek die reizen organiseert voor families met een ernstig ziek kind. Uit zo’n zorgeloze gezinsvakantie putte ze energie en vreugde om nadien de dagelijks strijd tegen de ziekte te kunnen verderzetten.

Trainer Bosmans is bijzonder opgetogen over zijn jongens van de U17: “Het is een hele toffe groep en ik heb een leuke band met de spelers”, aldus Bart die zijn laatste jaar als trainer bezig is, omdat hij graag naar de matchen van zijn eigen 10-jarig zoontje gaat kijken. “We staan nu op tweede in de stand, op één punt van de leider. Dat komt omdat we het seizoen dramatisch gestart waren, want we behaalden toen 0 op 9. Sinds september hebben we echter niet meer verloren. Dat betekent niet dat de match tegen Wechelderzande een walk-over zal zijn. Het is een stugge ploeg waar we ginder slechts in de laatste minuut 1-2 konden maken op een bevroren veld”.  Toch verwachten vele insiders een geweldige match van de KSK Heist-jongeren met een klinkende zege.  De wedstrijd wordt gespeeld om het A-terrein. KSK Heist verwacht een heleboel volk om de Heistse jongens aan te moedigen. Misschien zie je wel enkele bekende Sporza-gezichten of kom je zelf als enthousiast supporter op het scherm.

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier