Nieuws uit de regio

27-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Laeremans Geert aan de slag in de Zoo van Antwerpen

Laeremans Geert, de specialist in las- en constructiewerken zorgt dezer dagen voor de reconstructie van de historische roofvogelvolière. De roofvogelvolière die uit 1856 dateren behoren tot de oudste verblijven van de Zoo en mochten in die tijd dan wel innovatief zijn, 160 jaar later voldoen ze niet meer aan de normen van de dierentuinwetgeving. De kooien zijn evenwel beschermd als cultureel erfgoed en moesten daarom met de grootste omzichtigheid afgebroken en weer opgebouwd worden en dat is waar de firma Laeremans Geert in het verhaal komt. Na het opmeten van de omgeving met de 3D-scanner heeft de tekenaar alles in 3D ontworpen en uitgetekend, dat alles volgens de oorspronkelijke technieken en naar het originele model van 1856. Daarna kon de productie van start gaan. We zorgden voor de productie, behandeling en voormontage in ons atelier in Heist-op-den-Berg en brachten ze met uitzonderlijk vervoer naar de Zoo. Eind februari zouden de werken afgerond zijn en kunnen de roofvogels hun intrek nemen in hun vernieuwde verblijf.

 

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier