Nieuws uit de regio

27-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Laeremans Geert aan de slag in de Zoo van Antwerpen

Laeremans Geert, de specialist in las- en constructiewerken zorgt dezer dagen voor de reconstructie van de historische roofvogelvolière. De roofvogelvolière die uit 1856 dateren behoren tot de oudste verblijven van de Zoo en mochten in die tijd dan wel innovatief zijn, 160 jaar later voldoen ze niet meer aan de normen van de dierentuinwetgeving. De kooien zijn evenwel beschermd als cultureel erfgoed en moesten daarom met de grootste omzichtigheid afgebroken en weer opgebouwd worden en dat is waar de firma Laeremans Geert in het verhaal komt. Na het opmeten van de omgeving met de 3D-scanner heeft de tekenaar alles in 3D ontworpen en uitgetekend, dat alles volgens de oorspronkelijke technieken en naar het originele model van 1856. Daarna kon de productie van start gaan. We zorgden voor de productie, behandeling en voormontage in ons atelier in Heist-op-den-Berg en brachten ze met uitzonderlijk vervoer naar de Zoo. Eind februari zouden de werken afgerond zijn en kunnen de roofvogels hun intrek nemen in hun vernieuwde verblijf.

 

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Speciale promoties Check het hier