Agenda activiteiten

Maandag 25 maart 2019 t.e.m. zaterdag 30 maart 2019

Opendeurdagen bij Garage Wuyts

Rij de toekomst tegemoet met een Hyundai! Ga eens langs tijdens de opendeurdagen bij Garage Wuyts en geniet van de speciale opendeurcondities.
Je kan hier terecht van maandag 25 t/m zaterdag 30 maart (op zat. 30 maart open van 10u - 12u & 13u30 - 17u) en ontdekt er onder ander de New Hyundai Tucson.

Iedereen welkom!

Locatie

Garage Wutys - Berlaarbaan 10 - 2580 Beerzel

Organisatie

Garage Wuyts
Luc Wuyts
T. 015 75 61 27
info@garagewuyts.com
www.garagewuyts.com

Meer over deze handelaar

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier