Agenda activiteiten

Vrijdag 15 maart 2019 t.e.m. zondag 17 maart 2019

Lenteopendeur bij In de Ster Mode

Vrijdag 15/03, zaterdag 16/03 en zondag 17/03 is het opendeurweekend bij In de Ster Mode. Iedereen is er van harte welkom, er zullen bubbels klaarstaan en er zijn aankoopbonnen te winnen. Het wordt dus zeker de moeite om eens langs te gaan! 

Openingsuren tijdens opendeurweekend: telkens van 10u - 18u

 

Locatie

In de Ster Mode - Bergstraat 52 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

In de Ster Mode
Karen Reyniers
T. 015 24 44 44
info@indestermode.be
www.indestermode.be

Meer over deze handelaar

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier