Agenda activiteiten

Vrijdag 15 maart 2019 t.e.m. zondag 17 maart 2019

Lenteopendeur bij In de Ster Mode

Vrijdag 15/03, zaterdag 16/03 en zondag 17/03 is het opendeurweekend bij In de Ster Mode. Iedereen is er van harte welkom, er zullen bubbels klaarstaan en er zijn aankoopbonnen te winnen. Het wordt dus zeker de moeite om eens langs te gaan! 

Openingsuren tijdens opendeurweekend: telkens van 10u - 18u

 

Locatie

In de Ster Mode - Bergstraat 52 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

In de Ster Mode
Karen Reyniers
T. 015 24 44 44
info@indestermode.be
www.indestermode.be

Meer over deze handelaar

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier