Agenda activiteiten

Woensdag 14 augustus 2019

Zomerterras: Triplex en Discobaar Volle Petrol

Tijdens de zomermaanden gaan de zomerterrassen weer door in Putte met muziek, ambiance, frisse zomercocktails en lekkere hapjes.
De reeks zomerterrassen wordt in schoonheid afsluiten in Beerzel op woensdag 14 augustus vanaf 20u. De leden van Triplex brengen hier akoestische covers van werkelijk vanalles. Nadien is er nog een afterparty met Discobaar Volle Petrol.

Locatie

Buitenschoolse Kinderopvang De Cacetoe - Borgstraat 52 - 2580 Beerzel

Organisatie

Gemeente Putte
Ann Olbrechts
T. 015 76 78 83
info@putte.be
www.putte.be

Meer over deze organisator

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier